Dansk Lagotto Klub

Klubben for Lagotto Romagnolo

Lagotto til omplacering


Lagottotæve/-hvalp til omplacering

Dejlig glad og vel socialiseret tæve på godt 7 mdr. skal, da ejeren er blevet syg og der ikke er udsigt til bedring, omplaceres!  Den har med ejeren gået på hvalpe kursus, den er glad for andre hunde, men hørelsen er selektiv, når der leges,  det er man alt for optaget af😁, men ellers hun flink til at komme. Hun elsker alle såvel tobenede som firbenede, og kan slet ikke forestille dig ondt i denne verden, en super glad hvalp, der er renlig!

Kontakt mig hvis der er interesse for denne skønhed 😄så jeg kan høre lidt om jer og I om hunden.

De aller bedste hilsener med håbet om en dejlig familie lige synes, at det er hvalpen, de skal have, som er blevet renlig

 

Birgitte Vishart

Tlf 53 800 270Hanlagotto til omplacering

Han-lagotto på 7 år søger nyt hjem.

Det store ønske: Et ægtepar uden børn, som kunne ønske sig den kærligste søde hanhund, madglad, glad for kærlighed, kys og klap og ture i skoven?

Han er desværre ikke god til store forsamlinger, mange nye mennesker og høje lyde og har altid været noget nervøs og haft en stresset adfærd i disse situationer. Desuden er han ikke specielt glad for børn, hvilket der er i hans nuværende familie. Derfor søger han et nyt roligt hjem.

Han elsker skoven og roen i den lille familie og under de omstændigheder er han fantastisk, -det kærligste væsen, i følge den nuværende ejer.

Vil I give ham en chance, så skriv venligst til helle@lauridsen.dk
Hjemmeside fra NemmeHjemmesider.dk