Trøffelkursus på Gotland
Tidspunkt
27.09.2024 kl. 09.00 - 29.09.2024 kl. 24.00
Sted
Gotland
Beskrivelse


Tidspunkt: 27. – 29. september 2024

Sted: Gotland (nærmere følger efter tilmelding)

Tilmeldingsfrist: 1. august

Bemærk: Din hund skal have deltaget i 4 TBC for at kunne være med. Hvis den ikke har det senest 20. august vil din plads gå til en deltager fra ventelisten. Din hund skal have gyldige ansvarsforsikring og have gyldige vaccinationer, herunder mod rabies for at deltage.

Undervisningen/søgningen foregår forskellige steder centralt på øen. Præcise mødesteder aftales i forbindelse med selve kurset

  • Dag 1 (fredag): fra kl. 9:00-15:00
  • Dag 2 (lørdag): fra kl. 9:00-15:00
  • Dag 3 (søndag): fra kl. 9:00-14:00

Vi må ikke tage de trøfler, som vi finder, med hjem, men vi kan købe trøfler til en favorabel pris.

På hotel i Romakloster er der forskellige værelsesmuligheder så vi vil kunne bo samme sted. Vi kan drøfte det sammen efter tilmeldingen. Det vil være fint, at vi bor sammen så vi kan snakke hunde og trøfler om aftenen. Men det er ikke et krav for deltagelse, og der er mange overnatningsmuligheder, f.eks. i Visby.

Pris: Selve kurset koster SEK 3.300,- (svarende til DKK ca. 2.200). Transport til og fra Gotland og på selve øen sørger I selv for. Overnatning og forplejning på turen står I selv for. Den forventede udgift afhænger af din bopæl, hvor mange I kører sammen osv. Man kan sejle med færge fra Oskarshamn til Gotland.

DLK sørger for kontakten til trøffelforeningen på Gotland samt anvisninger og tilladelser til trøffeljagten på Gotland. Vi opretter en messenger-gruppe for de tilmeldte, så vi kan holde forbindelse med hinanden og afklare de spørgsmål, der måtte være.

Tilmeldingen til selve kurset er bindende. 

Deltagelsen er for egen regning og risiko. I tilfælde af forfald skal du anvende din rejseforsikring.

Ved rejse til Sverige skal din hund have EU-kæledyrspas. Under transport skal hunden være i et bur af passende størrelse eller være i sikkerhedssele. Indrejsen i Sverige skal anmeldes til tullverket.

Regler for hund på rejse i Sverige:

Link til færgeselskab til Gotland

Dansk Lagotto Klub