Bliv lagotto-aktivist

Lagotto-aktivister er tilknyttet under aktivitetsudvalg, da forskellige aktiviteter skal koordineres med udvalg og bestyrelse.

En aktivist er et medlem som er klar på at koordinere en begivenhed. Det kunne være varetagelse af en hundelegedag, en tur i naturen, en dag med øvelser i trøffelsøg, begivenheder annonceret af DKK, hvor vi gerne vil have lagottoen repræsenteret, evt. Hundens dag, tovholder på et skue/en udstilling for at skabe sammenhold for tilmeldte lagottoejere osv. Det kan både være klubben der byder ind med et forslag til en aktivist, eller aktivisten, der kommer med forslag.

Aktivister hjælper med at koordinere i klubben. En mulighed for at være en del af fællesskabet uden bestyrelses- eller udvalgsarbejde. Man er parat til at byde ind til fællesskabet og skabe kontakter. Aktivister skal primært udvikle/arrangere i nærområdet, byde ind med at være koordinator på mindre samlinger og i samarbejde med udvalg at hjælpe med afviklinger af div. aktiviteter.  

Som vært for aktiviteter, er man ansvarlig for at lave tekst til et opslag på klubbens hjemmeside. Aktivisten sørger evt. også for billeder fra arrangementet. Billederne sendes til webmaster, sammen med en beskrivelse af dagens arrangement. Når tekst og billeder er på hjemmesiden sender webmaster et link, så aktivisten kan lave et opslag på klubbens FB-side. Opslaget tilføjes en overskrift eller kort bemærkning med et link til hjemmesiden for at læse mere.

Har du lyst til at være aktiv i Dansk Lagotto Klub, så meld dig herunder.

## FORM:16 ##

 

Bliv aktivist

 
  
 
 
Jeg vil gerne være aktivist*


 
 


Hold i dag

Instagram