Lagotto ønskes omplaceret

Herunder kan du finde opslag om lagottoer, som ejeren ønsker omplaceret. Interesserede bedes henvende sig direkte til ejeren og træffe de nødvendige aftaler.

Inden du henvender dig til sælgeren, så er det en god ide, at du har gjort dig klart, hvilke forhold du vil kunne give hunden, så du kan fortælle ejeren det. 

Hvor i landet bor du? Hvor gammel er du? Er du i arbejde, arbejdsløs, studerende eller pensionist? Bor du alene, i en familie eller i et kollektiv? Er der børn? hvor mange og hvor gamle? Bor du i lejlighed eller hus med have. Har du et arbejde, som kræver at den vil skulle være meget alene - eventuelt først efter en periode? Hvilken aktivitet vil du kunne tilbyde hunden? Har du andre hunde? Har du tidligere haft hund eller anden erfaring med hunde?

Køb og salg af hund er frem for noget en tillidssag, hvor begge parter har brug for at kunne mærke, at det er hundens interesser der er i centrum.

Aktuelle opslag


Lagottoen Luigi, han, født 7. februar 2020 DKK-reg. DK03680/2020 søger nyt hjem

Luigi på snart 4 år skal have et nyt børnefrit hjem.

Det er et svært opslag at skulle skrive, desværre har der nu været for mange farlige situationer hvor Luigi på trods af træning, har snerret, knurret og bidt ud efter vores 8 måneder gamle søn til at det er forsvarligt at han bliver hos os. Derfor er vi nu på udkig efter det helt rigtige hjem til Luigi, hvor han ikke behøver forholde sig til små mennesker. 

Vi kunne skrive en hel roman, men vi prøver at koge det ned til det mest essentielle. Der er i den alvorlige afdeling lidt ting der er vigtigt at vide om Luigi; - Han har foder allergi og skal have speciel kost og man skal være over at han ikke samler noget op på tur - eller hapser ting fra børn med mad i hænderne. - Han bryder sig ikke om andre han-hunde (pånær nogle få særligt udvalgte) - og reagerer aggressivt overfør løse han-hunde eller flad-snudede hunde. - Han er derfor ikke kandidat til at gå løs og slet ikke i hundeparker, vi har i stedet haft ham i lang line i mere kontrollerede omgivelser og det har fungeret rigtig fint. Hvorfor vi tror han sagtens kan være en dejlig hund i det rigtige hjem: - 

Luigi er nem at træne og vil sindssygt gerne arbejde for føden. Han kan både rydde sit legetøj op, lave basic rally og ville helt sikkert elske agility. - Han er en puttehund når lagottobatteriet er brugt op og vil meget gerne sove sammen med sin familie - både i sengen og sofaen. - Han er klippet med trimmer hjemme hele hans liv, og han er nem at håndtere (negleklipning kræver dog lidt bestikkelse ?? ). - Han kører fint i bil, han er burtrænet, kan alle de almindelige kommandoer (sit, dæk, i kurv, vent, lade den være). - Luigi kan være alene hjemme. -
Han er racetypisk lagotto og det er bestemt ikke alle han gider interagere med på tur, men han har meget stor kærlighed til vores familier og de mennesker der kommer hos os ofte. Så det hjem vi leder efter til Luigi er enten et sted helt uden børn, måske med børn på besøg en gang i mellem, eller et hjem med store børn (+ 10 år), som bor enten i villakvarter eller på landet -

Luigi er ikke egnet som byhund.  Vi kommer til at bruge den tid der skal til, til at finde det rigtige sted til vores lille krølle - gerne nogen med lagotto erfaring.  Så hvis det er dig/jer eller du/ I har spørgsmål så send mig en besked med et par linjer om hvem du/ I er og hvorfor du/ I ville være et godt match, og så tager vi den derfra. Også gerne pr. tlf.+45 42 83 08 83.

Med venlig hilsen Christine Winther
Hold i dag

Instagram