Vil du gerne købe en lagotto

Søger du en lagotto, så kan du få et opslag om det her på siden, hvis du melder dig ind med et støttemedlemsskab. Opslaget bliver liggende, ind til du beder om at få det slettet, dog højst et år. Lykkes det for dig at få fat på en hvalp, så konverteres støttemedlemsskabet til et hvalpemedlemsskab uden yderligere udgifter for dig.

 I opslaget bringer vi ikke din adresse, men et link med din mailadresse, så interesserede kan sætte sig i forbindelse med dig. Har du givet tilladelse til det, offentliggør vi også dit telefonnummer, så man kan sende SMS'er eller ringe til dig.

Beskriv baggrunden for dit ønske om at finde en lagotto. Hvor i landet bor du? Hvor gammel er du? Er du i arbejde, arbejdsløs, studerende eller pensionist? Bor du alene, i en familie eller i et kollektiv? Er der børn? hvor mange og hvor gamle? Bor du i lejlighed eller hus med have. Har du et arbejde, som kræver at den vil skulle være meget alene - eventuelt først efter en periode? Hvilken aktivitet vil du kunne tilbyde hvalpen/hunden? Har du andre hunde? Har du tidligere haft hund eller anden erfaring med hunde? Og hvorfor vil du have netop en lagotto? Har du mødt en lagotto i virkeligheden?

Køb og salg af hund er frem for noget en tillidssag, hvor begge parter har brug for at kunne mærke, at det er hundens interesser der er i centrum.


## FORM:15 ##

Lagotto søges

 
  
 
 

Herunder skriver du teksten til dit opslag.

Fortæl lidt om dig selv og din familie, hvilke forhold du kan byde en hvalp, og også gerne, hvad der har fået dig til at søge netop en lagotto.

 


Hold i dag

Instagram