Dansk Lagotto Klubs klippeliste

 Listen omfatter medlemmer, som kender kravene til lagottoens udseende, og som stiller sig til rådighed for andre medlemmer med hjælp til klipning til hverdag eller udstilling.

 

Medlemmerne på listen bestemmer selv prisen på en klipning. DLK formidler kontakten mellem klipper og kunde, men tager ikke ansvar for klipningen.

Jylland

Tjele 

Rune Richtendorff 

Jeg har klippeerfaring fra 2016 og har deltaget i flere af Dansk Lagotto Klubs klippekurser, kurser med Martin Nilsson, samt med svenske Anna Pettersson. Jeg klipper/trimmer hverdagsklipning.

  • Klipning 300,-
  • Vask og tørring 100,-
  • Plukning af ører 50,-
  • Klipning af negle. 50,-
  • Kun klipning 350,-

Kontakt pr.  mail eller tlf +45 20986054

 

 


 Jordrup

Jill H. Eriksen

Jeg har haft lagotto i mange år. Jeg har deltaget i flere klippekurser med erfarne undervisere både i Danmark og Sverige . Desuden har jeg lært mange grundprincipper af en uddannet hundeklipper med mange års erfaring. Jeg kan være behjælpelig med klip af din lagotto; men hjælper dig lige så gerne i gang med selv at klippe din hund.

Kontakt pr. mail


 


Sjælland


Holte 

Mette Dons

Jeg har haft Lagotto i 16 år – verdens bedste race!

Lige nu har jeg to lagottoer, og jeg har altid selv klippet mine lagottoer. Det er til at lære, og absolut noget jeg vil anbefale en lagotto-ejer at give sig tid til. Jeg har været på klippekurser i Sverige Danmark, og jeg har undervist i begynderklip/hverdagsklip i lagottoklub-regi. Hvis du gerne vil lære at klippe din hund selv, eller vil have hjælp til at komme videre, er du velkommen til at kontakte mig!

Kontakt pr. mail

 


Taastrup

Bettina Mentz 

Jeg har deltaget i klippekursus med Martin Nilsson, jeg har klippet lagotto i flere år både min egen og andres. Hvad angår klippeerfaring så har jeg haft bichon frisé samt andre små pelshunde siden 1991. Dem har jeg selv klippet, også til udstilling .

 

Kontakt pr. mail eller tlf. +45 22817048

 Valby

Martin Nilsson

Jeg har haft lagotto romagnolo siden 1998, få år efter at racen kom til Sverige. Jeg har haft et lille opdræt siden 2000 under kennelnavnet Eccolo.
Jeg har stor erfaring med racen, og hvordan man klipper, både udstillings- og hverdagsklip. Har afholdt klippekurser både i Sverige og Danmark.
Jeg tilbyder klip efter ejerens ønsker og klipper både med saks og maskine.
Kontakt pr. mail

 

 

 

 

 

 

 

 

Hold i dag