Dansk Lagotto Klubs klippeliste

 Listen omfatter medlemmer, som kender kravene til lagottoens udseende, og som stiller sig til rådighed for andre medlemmer med hjælp til klipning til hverdag eller udstilling.

Medlemmerne på listen bestemmer selv prisen på en klipning. DLK formidler kontakten mellem klipper og kunde, men tager ikke ansvar for klipningen.


Jylland


Jordrup

Jill H. Eriksen

Jeg har haft lagotto i mange år. Jeg har deltaget i flere klippekurser med erfarne undervisere både i Danmark og Sverige . Desuden har jeg lært mange grundprincipper af en uddannet hundeklipper med mange års erfaring. Jeg kan være behjælpelig med klip af din lagotto; men hjælper dig lige så gerne i gang med selv at klippe din hund.

Kontakt pr. mail


 


Sjælland


Holte 

Mette Dons

 

Min første Lagotto fik jeg i 2005 og jeg har i mange år haft to hanner. I alle årene har jeg selv ordnet deres pels og klippet. Min anbefaling til alle lagotto-ejere er at lære selv at klippe dem. Jeg underviser begynderhold og hjælper også gerne med klip af din hund.


Kontakt pr. mail

 

 

  


 

 

 


Taastrup

Bettina Mentz 

 Klipning af lagotto tilbydes.

Jeg har 20 års erfaring med hundeklip - 4 års erfaring med Lagotto klip.

 

Kontakt pr. mail eller tlf. +45 22817048


 Valby

Martin Nilsson

Jeg har haft lagotto romagnolo siden 1998, få år efter at racen kom til Sverige. Jeg har haft et lille opdræt siden 2000 under kennelnavnet Eccolo.

Jeg har stor erfaring med racen, og hvordan man klipper, både udstillings- og hverdagsklip. Har afholdt klippekurser både i Sverige og Danmark.

Jeg tilbyder klip efter ejerens ønsker og klipper både med saks og maskine.

Kontakt pr. mail

 

 

 

 

 

 

 

 

Hold i dag

Instagram