Hvalpe til salg

Herunder kan du finde hvalpe, som sælges af opdrættere, der er medlem af DLK. Du skal søge direkte kontakt med sælgeren og selv træffe de nødvendige aftaler. Sælger har på tro og love oplyst det, som du finder i opslaget, men du er selv ansvarlig for at undersøge rigtigheden af det opgivne.

Inden du henvender dig til opdrætteren, så er det en god ide, at du har gjort dig klart, hvilke forhold du vil kunne give en hvalp, så du kan fortælle opdrætteren det. 

Hvor i landet bor du? Hvor gammel er du? Er du i arbejde, arbejdsløs, studerende eller pensionist? Bor du alene, i en familie eller i et kollektiv? Er der børn? hvor mange og hvor gamle? Bor du i lejlighed eller hus med have. Har du et arbejde, som kræver at den vil skulle være meget alene - eventuelt først efter en periode? Hvilken aktivitet vil du kunne tilbyde hvalpen/hunden? Har du andre hunde? Har du tidligere haft hund eller anden erfaring med hunde?

Køb og salg af hund er frem for noget en tillidssag, hvor begge parter har brug for at kunne mærke, at det er hundens interesser der er i centrum.

Aktuelle opslag 

En hvid/orange han er til salg. Han er født 23. december 2023 og vil være klar til at flytte hjemmefra 24. februar 2024.

Hvalpens far er Galottens Nix  SE29213/2011 (NORD CH SE VCH )

Hvalpens mor er Galottens Aqua Vitae SE39751/2019

Ejer erklærer at have overholldt DKKs etiske regler og fulgt DLKs avlsanbefalinger.

Sælger er Pernilla Andersson, Galottens Kennel. Henvendelse pr. mail eller tlf +46 73 71 38 414

(Opslaget offentliggjort 23. januar 2024)

Hold i dag

Instagram