Hvalpe til salg

Herunder kan du finde hvalpe, som sælges af opdrættere, der er medlem af DLK. Du skal søge direkte kontakt med sælgeren og selv træffe de nødvendige aftaler. Sælger har på tro og love oplyst det, som du finder i opslaget, men du er selv ansvarlig for at undersøge rigtigheden af det opgivne.

Inden du henvender dig til opdrætteren, så er det en god ide, at du har gjort dig klart, hvilke forhold du vil kunne give en hvalp, så du kan fortælle opdrætteren det. 

Hvor i landet bor du? Hvor gammel er du? Er du i arbejde, arbejdsløs, studerende eller pensionist? Bor du alene, i en familie eller i et kollektiv? Er der børn? hvor mange og hvor gamle? Bor du i lejlighed eller hus med have. Har du et arbejde, som kræver at den vil skulle være meget alene - eventuelt først efter en periode? Hvilken aktivitet vil du kunne tilbyde hvalpen/hunden? Har du andre hunde? Har du tidligere haft hund eller anden erfaring med hunde?

Køb og salg af hund er frem for noget en tillidssag, hvor begge parter har brug for at kunne mærke, at det er hundens interesser der er i centrum.

Aktuelle opslag 

Pernilla Andersson, Galottens Kennel har 6 hvalpe til salg (4 hanner og 2 tæver).

De er født 2. maj 2024 vil være klar til at flytte hjemmefra 4. juli 2024.

Hvalpenes far er Galottens Rotatorkuff SE46112/2014 (AGD I, AGHD I, NORD UCH, NW 1, RLD N, SE VCH)Hvalpenes mor er Galottens Sprattus Sprattus SE45232/2021


Sælger erklærer at have overholdt DKKs etiske regler og fulgt DLKs avlsanbefalinger.


Henvendelse til Pernilla Andersson, Galottens Kennel pr. mail eller tlf +46 73 71 38 414

(Opslaget offentliggjort 22. maj 2024)

Hold i dag

Instagram