Gotland 2022

På lagottoklubbens tur til Gotland i år deltog 9 hunde med deres 16 ledsagere.Hundene fordelte sig på følgende måde, 6 på begynderholdet og 3 på holdet for øvede.

Inden kursusstart havde flere valgt at være turister på Gotland.Vi boede på 3 forskellige hoteller i Visby, flere mødtes om aftenen til social hygge på det ene hotel. nder opholdet i Visby lykkedes det flere hunde at finde trøfler.

 

Første kursusdag var fredag. Her mødtes alle på Gangvide Farm, hvor vi blev præsenteret for underviserne, Yvonne, Micke samt Susanne og Oluf. Deltagerne kom ud på de respektive hold. 
Undervisningen vekslede mellem teori og praksis i marken. Alle hunde fandt trøfler under kurset.

Vi spiste sammen på Gangvide Farm både morgen og aften, og her kunne vi dele dagens oplevelser.
 

Vi havde forsøgt at finde en restaurant, der lørdag aften kunne lave en trøffelmiddag til alle, men alt var optaget. I stedet besluttede vi så at lave trøffelmiddagen selv. Gitte, Helene og Kickan fra farmen lavede en meget lækker risotto med kylling, som vi selv rev trøfler over. Opskriften blev drøftet med Oluf. pørgsmålet var om skulle der hvidvin i risottoen? Olufs svar var: “Trøflen er som en primadonna - den vil gerne være alene på scenen.” Der kom derfor kun en lille sjat hvidvin i retten. Det blev en fantastisk hyggelig aften og alle nød trøffelretten. 

 

Hjemturen søndag eftermiddag med 9 lagottoer i ”Djursalonen” var en hyggelig afslutning på turen. Alle havde haft en rigtig god oplevelse.
 

Her er et par frit citerede udsagn:

  • “Tak for den bedste tur. Jeg håber at I alle er kommet godt hjem og har fået fordøjet de mange indtryk og måske et par trøfler.”  
  • “Vi siger også tak herfra. Det har været en fantastisk skøn tur på alle måder, som vi vil glæde os over længe.” 
  • “Vi takker også alle for en fantastisk tur og oplevelse! Må indrømme at der har været rigtig meget at fordøje! Og meget at fortælle om! Tak”  
  • “Vi vil også sige tak, for en skøn tur - godt selskab - det har været meget lærerigt for 2-benede og 4-benede.
  • Nu bliver det spændende om vi kan finde trøfler selv her i DK.” 
  • “Tusinde tak for et spændende kursus og fremragende selskab. Folk ved ikke meget om trøfler, (men kun indtil de har mødt os og hørt om vores efterårsferie.) 

Gitte og Claus

 

Hold i dag

Instagram