Hvalp søges til Djursland

Hej allesammen, Vi er en lille familie med børn på 7 & 9. Da vi endelig har fundet drømmeboligen midt i en stor skov på Djursland, føler vi, at tiden er inde til at få en Lagotto.

Racen har altid interesseret os, da jeg desværre døjer med allergi og aldrig er faldet for diverse puddelkrydsninger.

Som familie er vi utroligt glade for ophold i skoven, hvor tiden går med hulebyggeri, træklatring, cykling, leg, svampejagt og konventionel jagt.

Vores kommende klump kærlighed vil få glæde af fri leg på 110ha privatejet skov, en kærlig og velorganiseret mor, en hjemmegående husfar med bragende ADHD samt 2 eventyrlystne spejderbørn med stor kærlighed til dyr og familiehyggestunder i sofaen.  

Vi håber at finde en hvalp til overtagelse næste sommer fra medio juli.  Alle henvendelser bliver taget imod med kyshånd.

Med venlig hilsen

Mads Richard - send gerne en mail eller ring på 53870777

Opslaget er offentliggjort 13.11.2023


Hvalp søges til Charlottenlund

Vi er en familie på 5 med børn i alderen 10, 13 og 16. Vi har længe ønsket at få hund, men har ønsket at ventet indtil børnene har fået en vis alder - det har de nu.

Vi har en stor og indhegnet have og bor ved siden af Dyrehaven samt Bernstoff have, som er en hundepark.

Vi betragter os selv som en ret aktiv familie. Mange af vores venner har hund, og det er blevet en meget naturlig del af vores hverdag.

Vi har også 2 vennepar, som har en Lagotto, og det er baseret på deres erfaringer og vores møde med deres hunde, der har hjulpet os med at træffe en beslutning og også af få en Lagotto.

Vi kender derfor racen godt. 

Med venlig hilsen

Lars Lyster

Send gerne en mail eller ring på tlf. 30700412


Opslaget er offentliggjort 14.09.2023

Hold i dag

Instagram