Hvalp søges til Hørsholm

Vi er en familie på fire – to voksne og to teenagere (17 & 19), der med lys og lygte leder efter en lagottohvalp, vi kan kaste uendelige mængder kærlighed efter. Ved flere lejligheder har vi passet en (voksen) lagotto i længere tid ad gangen og har på den måde forelsket os hovedkulds i racen. Og i det at have en hund. 

Vi bor i et rummeligt hus på en blind vej i Hørsholm med en stor have. Fem minutters gang væk ligger en stor og kuperet skov – og både dér og i en nærliggende park er der områder, hvor hunde må løbe frit. 

Længe har vi talt om at få en hund, og nu føles tiden rigtig. Familiens to voksne arbejder ofte på forskellige tider af dagen. Kombineret med de to teenageres tilstedeværelse i huset vil der som oftest være nogle hjemme også i dagtimerne. 

Vi er en løbe-, vandre- og cykelfamilie og savner et firbenet medlem af familien, der kan komme med på vores daglige ture under åben himmel. Alle henvendelser vil blive taget imod og besvaret med den allerstørste interesse. Om hvalpen er af hun- eller hankøn er ikke afgørende for os. 

Mange venlige hilsener Bjørn Byman

Mail Tlf: +45 31 22 86 30

Opslaget offentliggjort 25. maj 2024)


Hvalp søges til Hornbæk

Jeg ønsker at købe en lagottohvalp - en han , gerne flerfarvet. Jeg har et firma, "Trøfler nu",,hvorfra jeg sælger friske trøfler fra Italien hver uge. Så jeg er godt bekendt med en lagotto. Henvendelse på tlf.45 24 24 97 00.

Med venlig hilsen Bente Askjær

Opslaget offentliggjort 29. december 2023


Hvalp søges til Djursland

Hej allesammen, Vi er en lille familie med børn på 7 & 9. Da vi endelig har fundet drømmeboligen midt i en stor skov på Djursland, føler vi, at tiden er inde til at få en Lagotto.

Racen har altid interesseret os, da jeg desværre døjer med allergi og aldrig er faldet for diverse puddelkrydsninger.

Som familie er vi utroligt glade for ophold i skoven, hvor tiden går med hulebyggeri, træklatring, cykling, leg, svampejagt og konventionel jagt.

Vores kommende klump kærlighed vil få glæde af fri leg på 110ha privatejet skov, en kærlig og velorganiseret mor, en hjemmegående husfar med bragende ADHD samt 2 eventyrlystne spejderbørn med stor kærlighed til dyr og familiehyggestunder i sofaen.  

Vi håber at finde en hvalp til overtagelse næste sommer fra medio juli.  Alle henvendelser bliver taget imod med kyshånd.

Med venlig hilsen

Mads Richard - send gerne en mail eller ring på 53870777

Opslaget er offentliggjort 13.11.2023


Hvalp søges til Charlottenlund

Vi er en familie på 5 med børn i alderen 10, 13 og 16. Vi har længe ønsket at få hund, men har ønsket at ventet indtil børnene har fået en vis alder - det har de nu.

Vi har en stor og indhegnet have og bor ved siden af Dyrehaven samt Bernstoff have, som er en hundepark.

Vi betragter os selv som en ret aktiv familie. Mange af vores venner har hund, og det er blevet en meget naturlig del af vores hverdag.

Vi har også 2 vennepar, som har en Lagotto, og det er baseret på deres erfaringer og vores møde med deres hunde, der har hjulpet os med at træffe en beslutning og også af få en Lagotto.

Vi kender derfor racen godt. 

Med venlig hilsen

Lars Lyster

Send gerne en mail eller ring på tlf. 30700412


Opslaget er offentliggjort 14.09.2023

Hold i dag

Instagram